Kurve til strikketøj

Jeg ved det godt – ovale kurve kan bruges til mange forskellige formål. Men her vil jeg vise et par ovale kurve, som jeg synes er specielt gode til opbevaring af garn og strikketøj.

Kurvene er lidt mindre end almindelige indkøbskurve. De er begge flettet på en ostebund, som gør bunden forholdsvis glat og jævn. Kurven med hanken måler ca. 40 cm x 30 cm på den øverste kant, kurven uden hank er lidt mindre, 37 cm x 30 cm på den øverste kant.

Ofte er det nærliggende at vælge en kurv med hank, fordi den er nem at transportere. Desuden er en hank meget dekorativ. Men kurven uden hank er til gengæld nemmere at sætte ind i en reol eller et skab. Så det siger sig selv at dit valg af kurv er afhængig af, hvordan du vil bruge din kurv og hvor du vil have den stående.

Kurven er rigelig stor til et almindeligt strikkeprojekt, som for eksempel en trøje. Men der er ikke plads til ti forskellige projekter. Det gør det i hvert fald nemmere for mig at overskue det arbejde, som jeg er i gang med, når der ikke er en samling af flere forskellige ting på et sted.

Det kan anbefales at lægge et pænt stykke stof i bunden af kurven. Så hænger garnet ikke fast i pilene.

Har du planlagt dit næste strikkeprojekt? Du kan finde inspiration på http://www.stylestrik.dk, hvor du kan købe fine strikkeopskrifter.

Så er det bare om at glade sig over kurven – og strikketøjet.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.