Velkommen

Velkommen til min side med spændende pileflet!

Stor rund kurv

Her på siden vil jeg præsentere dig for mine produkter i pileflet.

Pil er et fantastisk naturmateriale. Pilen er både smidig og stærk. Den kan bruges til mange forskellige produkter, som hver for sit eget præg. Der er rigtig mange muligheder for at arbejde med former og farver.

Jeg har stor respekt for det gamle håndværk. Jeg går gerne på opdagelse for at tilegne mig nye teknikker og arbejdsmetoder.

Jeg har flettet med pil i ca. 12 år. Jeg har været på forskellige kurser hos dygtige undervisere i Danmark. For mig er det vigtigt at lave et godt håndværk. Kurvene skal have en god kvalitet og god holdbarhed.

Jeg dyrker mine pil selv her på et lille husmandssted i nærheden af Haslev. Jeg har pt. 10 forskellige sorter pil. Hver pilesort har sin egen farve i rødlige, grønlige, brunlige og blålige nuancer. Pilene bliver ikke sprøjtet. Jeg bruger som regel pilene med bark i deres naturlige farver, men bruger også afbarkede pil ind imellem.

Er du også fascineret af pil? Så lad dig inspirere af mine produkter i pileflet. Du kan evt. skrive en kommentar eller kontakte mig.

De bedste hilsener

Regina

1 ping

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.