«

»

sep 09

Stort fuglefoderhus

Dette store fuglefoderhus er absolut en luksusudgave med plads til mange små fugle.

Stort fuglefoderhus

Fuglefoderhuset er flettet på en bund af krydsfiner med 40 cm i diameter. Bunden er behandlet med træbeskyttelse. Der er desuden boret et hul i midten, så bunden kan skrues fast på for eksempel en træstamme. Men det er valgfrit, om man vi hænge foderhuset op eller skrue det fast på en stamme.

Jeg har flettet fuglefoderhuset med forskellige slags pil, hvilket giver et fint samspil mellem naturens forskellige grønne og brunlig røde nuancer.

Jeg anbefaler altid at give foderhuset noget træbeskyttelse, inden det tages i brug. Det forlænger pilenes holdbarhed udendørs. Jeg foretrækker transparent træbeskyttelse uden farve, da det understreger pilenes bark. Andre anbefaler linolie, men jeg synes det kræver at behandlingen med olien skal gentages ret ofte for at give tilstrækkelig beskyttelse for vind og vejr.

1 comment

  1. pia lomholt

    Hej. Et meget smukt fugelefoderhus, ja i det hele taget en dejlig hjemmeside med mange smukke ting.
    Hvad er ca. prisen for et stort fuglefoderhus? jeg skal bruge et hvor også fasaner kan få mad, men som samtidig er beskyttet således at rådyr ikke kan få mad derfra. Dvs. at afstanden mellem de lodrette pinde skal være lidt større end på billedet.
    Mange hilsner fra Pia Lomholt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.