Pilehøst 2018/2019

Pilene fra sidste år er nu høstet, sorteret og sat til at tørre.

Pilens smukke farver

Til ære for fotografen er pilene sat udenfor drivhuset, så man rigtig kan beundre de smukke farver.

Jeg var meget spændt på, hvordan sidste års høst vil blive efter den lange og tørre sommer. De viser sig også, at sommerens vejr har haft stor indflydelse på væksten. Flere af mine sorter er ikke blevet særlig lange. De har dog en fin størrelse til at flette kurve med. Til gengæld er et par enkelte sorter blevet meget lange. Jeg har nogle “Bleu”, som næsten er 3,50 m lange – virkelig imponerende.

Herunder ses et billede, hvor pilene lige er klippet og venter på at blive sorteret.

Nyhøstet pil

Denne vinter har der ikke været frost og sne, mens pilene blev høstet. På denne måde har arbejdet været mindre besværligt end i de andre år.

Jeg er spændt på, og jeg glæder mig til at flette nye kurve med de nye pil.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.